Proteiner er en vigtig del af den daglige kost, og her kan proteinpulver være et godt supplement hvis du vil sikre dig selv i at få nok proteiner. Har du en travl hverdag, og bruger du samtidig også en del tid på at træne, så er det vigtigt at du er opmærksom på at få proteiner nok.

Proteiner kan du indtage via din kost, men for at være sikker på at få proteiner nok, kan du supplere ved at bruge proteinpulver. Protein får dine muskler til at restituere hurtigere, og det resulterer i at du kan træne hårdere og mange gange også oftere.

 

Hvorfor bruge proteinpulver?

Din krop bruger proteiner til at opbygge celler, enzymer og antistoffer. Men det er ikke det eneste, for hvis kroppen skal opbygge muskler er protein vigtig. Hvis du træner på et højt plan, er det vigtigt at kroppen jævnligt for ro til at restituere. For at få en optimal restitution, er det meget vigtigt at du sørger for at få en varieret og proteinholdig kost.

 

Forskellige proteiner

Protein findes ofte i flere forskellige varianter, valleprotein, sojaprotein og kaseinprotein. Det mest populære protein er valleprotein som indeholder 9 forskellige aminosyrer. Er du laktoseintolerant eller vegetar kan du anvende sojaprotein. Det sidste protein er kaseinprotein, som er det langsomme, men også dyre protein.

Hos Musclehouse.dk finder du et stort udvalg af forskellige varianter af proteinpulver. Både valleprotein som enten skal opløses i vand eller mælk. Sojaprotein som du kan opløse i forskellige mælkeerstatninger, og til sidst kaseinprotein som er godt at indtage lige før du går i seng.