Sommeren i Danmark er usikker, men når solen skinner, fuglene synger og det danske flag blafrer i flagstængerne, er det svært ikke at elske den. Mange danskere har det med at søge ud af landet, så snart sommerferien indtræder – Kreta, Rhodos, Mallorca og Gardasøen er bare nogle af de områder, som danskerne strømmer til for at sikre sig varmere himmelstrøg.

Men det seneste år har Corona tvunget os til at tænke anderledes, når det kommer til sommerferie. Grænserne har været lukkede, og vi har pludselig genfundet kærligheden til alt det, som vores smukke land har at byde på.

Nu nærmer sommeren sig endnu engang, og mange danskere planlægger igen at holde sommerferien i Danmark – men hvilke muligheder har du egentlig?

De bedste ferier er campingferier!

Det er rart at komme lidt væk hjemmefra. Der er mulighed for at tage på hotel eller i sommerhus, men hvis I er en børnefamilie, er camping i Danmark med børn altså en sikker vinder! Mange campingpladser har gode faciliteter for børnene – herunder legeplads, spilleområder og måske endda en pool. Her kan børnene boltre sig, imens forældrene kan nyde roen i den skønne natur. En campingplads giver også rig mulighed for nye bekendtskaber – både for børn og voksne.

Hvis I er vant til en campingplads i Italien, vil I helt sikkert også få noget ud af en campingplads tæt på vandet i Danmark. Og hvis I ikke har nogen erfaring med camping, er det helt sikkert også ved at være på tide, at I giver det et skud!