Vil du gerne købe en bil, men har du endnu ikke besluttet, om det skal være en ny eller en brugt bil? Det er et svært valg at træffe, da der er både fordele og ulemper ved begge dele. Læs med videre her og find ud af, om du skal vælge en ny eller en brugt bil.

Fordele ved brugte biler

  • Spar penge – Først og fremmest kan du spare penge ved at købe en brugt bil. Du vil derfor typisk kunne få råd til en større bil eller en bil med mere ekstraudstyr. Drømmer du om en BMW, er det værd at tage et kig på brugte BMW til salg.
  • Du opnår et mindre værditab – Det er langt nemmere at sælge brugte biler uden det helt store tab, hvis du en dag gerne vil have en anden bil. Dette er stik modsat i forhold til nye biler, der taber værdi lige så snart, at de tages i brug.

Fordele ved nye biler

  • Bilen har ingen former for skavanker – Den største fordel ved at købe en ny bil er, at denne bil ikke har nogen former for skavanker. Den har ikke kørt nogen kilometer, og du er den første, der ejer bilen.
  • Nye biler kører ofte længere på literen – En anden fordel ved nye biler er, at de typisk kører længere på literen. Derfor vil du i det store og hele ende med at spare penge, da du ikke vil bruge lige så mange penge, når det kommer til brændstof.