Er du på udkig efter den helt rigtige efterskole til dit barn? Der er mange muligheder landet rundt, og én af dem af Vestsjællands Idrætsefterskole, hvor linjefag, fællesskab og boglige fag er kernen for skolen.

Boglig efterskole

Har din søn eller datter et ønske om at gå på efterskole, og må hverdagen gerne være fyldt med en blanding af undervisning og idræt? I så fald kan Vestsjællands Idrætsefterskole være det helt rigtige valg for dit barn! På efterskolen tilbyder de både 9. og 10. klasse, og det vigtigste er, at de unge har lyst og mod på at prøve og prøve igen. Det vil sige, at når det er udfordringer, så giver du ikke op, selvom det ikke lykkes første gang – det er målet på efterskolen. Ingen er ekspert eller mester fra start af, men det handler om at tage en udfordring op. Vigtigst af alt, så handler det om fællesskabet, for i virkeligheden er det dét, der er essensen af at gå på efterskole.

Essensen er fællesskab

Vestsjællands Idrætsefterskole er en boglig efterskole med mulighed for at kombinere hverdagen med forskellige idrætsformer, heriblandt fodbold for både dreng og piger, outdoor, spring & trampolin og linjefaget krop, sind & sundhed. Der er masser af muligheder for at få rørt sig, og for at få venner for livet. Fællesskab er fællesnævneren gennem hele året, og derfor er gymnastik er obligatorisk fag for alle, hvor eleverne sammen øver og træner til årets opvisninger. Lyder det som en efterskole for din søn eller datter? Så hop ind og læs mere på Vestsjællands Idrætsefterskole.