Vi ved alle, hvor essentiel en god nats søvn er. Derfor er det så vigtigt at vælge en seng, der matcher din krop, din livsstil samt din soveposition. Når alt kommer til alt, bruger vi alle en stor del af vores liv på at sove. Din seng skal derfor være et sted, du elsker at være.

I dag er der mange forskellige typer af senge til rådighed. Der findes senge til ethvert behov uanset, hvordan du foretrækker, at din seng skal være.

Der er boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge og mange andre typer. Du kan derfor være sikker på, at du kan finde en seng, der matcher dine præferencer. Men hvad er en boxmadras, en elevationsseng og en kontinentalseng overhovedet?

Boxmadrasser

En boxmadras er en seng, der er forsynet med en indbygget træramme. Det vil sige, at du blot skal montere benene på trærammen. Når du har gjort det, er din seng klar til at blive brugt. Det er en af de mest enkle senge på markedet, da du her nemt og hurtigt får en komplet seng i en god kvalitet.

Kontinentalsenge

En kontinentalseng er en populær sengetype takket være dens moderne og stilrene design. Sengen er opbygget af boxmadrasser i bunden samt en springmadras øverst. Dette sikrer en optimal komfort og støtte af hele din krop, når du ligger i sengen. Du undgår ligeledes revnen i midten af sengen med en kontinentalseng.

Elevationssenge

En elevationsseng kommer i flere forskellige varianter. Men fælles for dem alle er, at det er en justerbar model. Det vil sige, at du kan justere sengens hovedgærde og fodende alt efter dine ønsker og behov. Dette gøres typisk med hjælp fra en fjernbetjening eller en app på din mobiltelefon.