Har du besluttet dig for at udvide din have med en swimmingpool? Markedet for swimmingpools er efterhånden enormt. Det er ikke overraskende, hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken model du skal vælge. En swimmingpool er ikke ligefrem billig. Installationen tager dertil ofte et godt stykke tid. Derfor er det essentielt, at du vælger den rigtige model i første hug. Hvis du søger en pool-variant, som du kan nyde godt af i mange år, kan du med fordel overveje en glasfiberpool.

De mange fordele

Glasfiberpoolen har længe været blandt boligejernes foretrukne pool-typer. Dét skyldes særligt tre ting. For det første har glasfiberpoolen en smal facon og meget unikke former, som kan tilføje enhver have et smukt og luksuriøst strejf. For det andet adskiller en glasfiberpools installation sig markant fra installationen af de fleste andre pools, og hvis du vælger en glasfiberpool, kan du spare rigtig mange penge på selve anlægsarbejdet. Og for det tredje har glasfiberpoolen en fremragende holdbarhed. Nogle tests viser, at pool-typen som regel vil kunne holde i helt op til 80 år.

Sådan foregår installationen

Med en glasfiberpool er det hverken nødvendigt at støbe fundament eller lave understøtninger med beton og armeringer. Når din pool bliver installeret, vil håndværkerne blot grave et hul og sikre, at bunden er plan, og at siderne er lodrette. I hullet vil de etablere en Honeycomb Bottom, som sikrer poolen et fast og solidt grundlag. Så snart dét er gjort, bliver poolen sænket ned med en kran, og som regel vil den være klar til brug efter kun to timer.

Glasfiberpools findes i et væld af former, størrelser og prisklasser. Det er bare om at finde den model, som passer bedst til dig.