Gummibånd som også bedre er kendt som elastikker i daglig tale, er svært at undvære. For hvor var vi hvis vi ikke havde det smarte elastik, når ting skal bindes sammen, eller når der er brug for at opbevare ting i poser?

Hos HC Emballage finder du et bredt udvalg af gummibånd i flere forskellige størrelser, som er helt ideelle, når du har brug for at binde forskellige ting sammen. Hver elastik er superelastisk og kan derfor udvides med over 300%, helt uden at sprænge.

95% naturgummi

Alle elastikker hos HC Emballage består af 95% naturgummi, samt 5% naturlige fyldstoffer. Fyldstofferne bruges for at vulkanisere, samt samle gummimassen. På hcemballage.dk finder du mange forskellige slags elastikker, hvor den mest solgte hedder para nr. 18 og para nr. 20.

Har du brug for en elastik i specialstørrelse?

Nogle gange er der brug for at have et eller flere elastikker i en anden størrelse, end dem som man umiddelbart kan få. Hos hcemballage.dk er der mulighed for at bestille en speciel størrelse, det vil sige at du selv vælger både slangestørrelse samt skærebredde på dine elastikker.

Hvordan du opbevarer dine gummibånd er selvfølgelig op til dig, men hos HC Emballage anbefaler de, at du opbevarer dine gummibånd i en lukket pose et mørkt sted. Netop for at undgå at elastikkerne mørner, og dermed blive helt ubrugelige.

Sidder du og overvejer at bestille nogle elastikker hos HC Emballage, så skal du bare klikke dig ind på hcemballage.dk for at bestille.