Kreatin er et meget populært kosttilskud for sportsudøvere og træningsentusiaster over hele verden. Men hvorfor er dette kosttilskud så populært hos folk, der træner meget? Der er rigtig mange gode grunde til, at det er tilfældet.

Det er blandt andet fordi, at kreatin kommer med en lang række af fordele for folk, der træner meget. Herunder kan du se, hvad du kan få af fordele ved brugen af kreatin til dagligt.


Kreatin øger muskelstyrken

En af kreatins primære funktioner som kosttilskud er at øge muskelstyrken. Faktisk har det vist sig at være det mest effektive supplement på markedet, når det kommer til netop dette. Talrige undersøgelser har nemlig rapporteret signifikante forbedringer, når det kommer til en øget muskelstyrke ved brugen af kreatin.


Kreatin øger muskelvæksten og muskelmassen

Der er en overflod af undersøgelser, der viser, at kreatin kan hjælpe med at øge muskelvæksten og muskelmassen. Det er ikke fordi, at du bare får større muskler af at indtage kreatin. Men i og med at væske ophobes i muskelvævet, er det med til at påvirke muskelopbygningen, da du kan træne langt hårdere og løfte tungere.


Kreatin hjælper med en hurtigere og bedre restitution

Med hjælp fra kreatin vil dine muskler komme sig igen hurtigere efter en træning. En bedre restitution er en stor fordel, da du herved hurtigere er klar til at træne igen uden, at din krop eller dine muskler tager skade af det. Takket være indtaget af kreatin bliver energien i dine muskler gendannet langt hurtigere.