Nyder du af og til et spil golf ude i den fri natur, så er du sikkert også bekendt med hvor vigtigt det er at have nogle gode golfbolde at spille med. Hos Jyskegolfbolde.dk finder du et stort udvalg af golfbolde fra Wilson Staff, som er kendt for at have en høj kvalitet.

 

De populære golfbolde fra Wilson staff, findes i mange forskellige varianter og grader. Det amerikanske brand Wilson har i mange år været en kendt favorit blandt golfspillere. Virksomheden der så dagens lys tilbage i 1914, har gennem årene vokset sig til at blive et af de absolutte topbrands, når det handler om salg af professionelt sportsudstyr.

 

Hvad er Wilson Staff?

Det amerikanske brand Wilson Staff, blev for alvor kendt da den tidligere golfspiller Gene Sarazen tilbage i 1923, begyndte at bruge golfbolde fra Wilson Staff. Hans kontrakt med Wilson Staff, endte med at blive en lang fornøjelse på intet mindre end 75 år. Men det var ikke kun golfbolde, som Gene Sarazen brugte, for i 1932 hjalp han brandet med at udvikle et helt nyt jern, som var bedre til at skære sig igennem de store sandbanker.

 

Hos Jyskegolfbolde.dk har du mulighed for at bestille de forskellige golfbolde online, men der er også mulighed for at besøge den fysiske butik, som du finder i Viborg. Butikken har åbent alle ugens 7 dage fra 9 til 17.30, og her har du mulighed for at betale med enten kontanter eller Mobilepay.