Den smarte farverige tunika er kommet for at blive, og det gælder også denne sommer, hvor den for alvor vil kunne ses i gadebilledet mange steder. En tunika kan du bruge til langt de fleste lejligheder. Både til en dag på job, men også på en dag, hvor der kræves et lidt mere festligt look. 

 

Smart både sommer og vinter

Tunikaen er et alsidigt stykke tøj, og rent faktisk er det også et stykke tøj, som du sagtens kan bruge hele året rundt. Mange af de smarte tunikaer, som også kaldes for skjortekjoler, kan både bruges med og uden bukser. Så går du efter et smart sommerlook, kan du bruge din tunika over et par shorts, eller bruge den som en smart bluse, direkte under nederdelen sammen med en let sommerjakke eller strik. 

 

Har du brug for et smart sæt, også når det er koldt udenfor? Så kan du nemt klæde dig i den smarte tunika. En tunika er flot over et par jeans eller leggings, og er det meget koldt kan du supplere med en varm strik. 

 

Med andre ord går du aldrig forkert i byen med en tunika. Den smarte beklædningsdel, er nemlig et taknemmeligt stykke tøj, som du kan style på mange forskellige måder, både sommer og vinter. 

 

Leder du efter en smart tunika, så kan du med fordel besøge jydepotten.dk. Her finder du et stort udvalg af den smarte tunika, i mange forskellige farver og mønstre, der passer den moderne kvinde til fulde.