Indimellem er det som om, at man får det forkerte ben ud af sengen. Hvis du er dårligt til at skjule, at du er i dårligt humør fordi du har haft en dårlig morgen, har du sikkert prøvet, at nogle har spurgt dig: ”Hvem har tisset på din sukkermad her til morgen?

Det er frustrerende at få en dårlig start på dagen. Du kan næsten ikke undgå, at det påvirker resten af din dag negativt. Derfor er det vigtigt, at du gør hvad du kan, for at få den bedste start på dagen.

Stå tidligere op

En af grundende til at du sommertider får en dårlig morgen, kan skyldes, at du ikke har tid nok om morgenen.

Det er ærgerligt at du skal skynde dig igennem dagens rutiner, og ikke har tid til lige at stoppe op og trække vejret, eller at drikke en god kop kaffe.

Kaffen leder hen til næste måde du kan forbedre din morgen på.

Få mindst én kop kaffe

Du skal mindst have en kop kaffe om morgenen. Kaffen er en luksus, som du er heldig at have, og derfor skal du nyde den.

Hop op på cyklen

Kroppen har brug for at komme i gang, så dagen rigtig kan starte. Når din krop er aktiv, sender det et fyrværkeri af hormoner rundt i kroppen, blandt andet endorfiner, som er et lykkehormon. Sådan vil du gerne starte din dag.

Derfor skal du hoppe på cyklen, og fragte dig selv på arbejde på den måde. Ikke nok med at det er sundere for dig, og du bliver mere glad om morgenen, så er det også bedre for klimaet.

Du skal dog have skaffet dig en cykel regnjakke, så du ikke bliver gennemblødt de mere våde morgener.