Har du fået øjnene op for dadler, og vil du gerne bruge dem mere i din madlavning? Det kan være svært at komme i gang, hvis du er usikker på, hvad du overhovedet kan bruge dadler til. Her finder du inspiration til, hvordan du kan spise flere dadler i din hverdag. Så køb dadler med det samme og nyd denne lille brune stenfrugt.

  1. Spis dadler alene

Rent faktisk behøver du slet ikke at gøre noget ved dadler, før du spiser dem. Du kan sagtens spise dem lige præcis, som de er. De er søde og bløde, og hvis du ikke er vild med at få for meget raffineret sukker, er dadler en god erstatning. Har du en sød tand, er det værd at prøve at spise et par dadler, før du kaster dig over slikskuffen.

  1. Lav fyldte dadler

Fyldte dadler er noget af det lækreste. De kan laves på et hav af forskellige måder alt efter dine præferencer. Du kan blandt andet fylde dadlerne med flødeost, nødder eller noget helt tredje. Vil du gerne lave dem til den perfekte fredagssnack, kan du fylde dine dadler med chokolade, marcipan og så videre.

  1. Put dadler i en frugtsalat

Dadler er en fremragende tilføjelse til frugtsalater. Elsker du at spise frugtsalater, kan du prøve at tilføje dadler. Du vil hurtigt opdage, at dette er lige præcis, hvad du har manglet i dit liv.

  1. Put dadler i kager

En kage behøver ikke at være fyldt med sukker for at være god. For at gøre din kage sød kan du vælge at bruge dadler.