Hvis du er på udkig efter en nem og hurtig løsning til at få nok protein indenbords, er det værd at overveje proteinpulver. Med Nordic protein kan du lave et hav af snacks og måltider. Det kan være alt lige fra proteinshakes til proteingrød, proteinbrownies, proteinpandekager og meget mere. 

Herved kan du lave lige netop den snack eller det måltid, som du bedst kan lide. Men hvordan vælger du det bedste proteinpulver for dig? Det kan du læse mere om her.

Hvilken proteinpulver skal jeg vælge?

Der er flere forskellige faktorer, du bør overveje, inden du køber proteinpulver. Det kan hjælpe dig med at finde frem til det perfekte proteinpulver for dig.

  • Smag – Til at starte med er det en god idé, at du tænker over, hvad du foretrækker, når det kommer til smagen. Er du en vaskeægte chokoladegris, er det en fordel at købe proteinpulver med chokoladesmag. Kan du derimod bedre lide jordbær eller vanilje, skal du gå efter proteinpulver med disse smage. Der findes masser af smage at vælge mellem, så du kan uden tvivl finde en smag, som du kan lide.
  • Type af proteinpulver – Derudover skal du finde ud af, hvilken type af proteinpulver der er bedst for dig. Du kan eksempelvis vælge caseinprotein, sojaprotein, valleprotein eller en helt anden form for proteinpulver.
  • Pris – Proteinpulver kommer i flere prisklasser, så du kan både finde billige varianter og dyrere varianter. Tænk derfor over dit budget og kig på de forskellige producenter.
  • Særlige krav – Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, om du har nogen særlige krav til proteinpulveret. Hvis du eksempelvis er veganer, så skal du gå efter vegansk proteinpulver. Det kan være både sojaprotein, risprotein, ærteprotein m.m.