Har dette års årsopgørelse været særligt flink ved dig? Du kunne selvfølgelig gøre det fornuftige, tage det voksne valg og investere pengene. Det kunne være i et wild card som crypto-valuta eller en sikker investering som jord.

 

Gab.

 

Nogle gange skal man lade sin indre lystdæmon ud, og gøre, hvad der passer den. Spis rib eye til morgenmad og drik øl i badet. Det er sgu livet du’.

 

Selvforkælelse er en vigtig del af det at være menneske. Og kan selvforkælelse blive større, end den man får man en udendørs spa? Det tror jeg ikke.

 

Nyd haven mere

Har du råd og plads til en udendørs spa, har du garanteret også en flot og velplejet have. Men helt ærligt, hvor ofte kommer du ude i den have? Hvis du installerer en spa ude i haven, vil du blive trukket i haven, som om du havde magneter i røven. Det er en tidsrøver. Men hvilken tidsrøver, og hvilket syn, du har herfra. Haven står jo i sin prompt og pragt.

 

Men selv når den ikke gør – i vintermånederne – Indbyder din nye spa til at sætte dig ud i dampende vand midt på den snebeklædte have. Der er ingen større glæde, end at give kroppen temperaturshock ved skiftevis at rulle sig nøgen i sneen og hoppe i det varme vand.

 

Forny romancen

Og hvad med romancen, er det begyndt at gå lidt trægt derhjemme? Blop, blop, blop. Det er spaen der synger romantiske ballader som en gondolkaptajn i Venedig. Åbn en flaske champagne og læg jer ud i det varme, boblende vand. Så garanterer jeg, at der ikke går længe før magien, genopstår i det lille hjem.

 

Det er simpelthen et afrodisiakum – som hjertemuslinger eller friske, danske jordbær dyppet i mørk chokolade.