Uanset hvilket arbejdstøj du er på udkig efter, så finder du hos Trægården Kås et stort og varieret udvalg i høj kvalitet. Det gælder både arbejdssko, bukser, overalls, kedeldragter, men også meget mere. Så uanset om du mangler noget nyt arbejdstøj inden for byggeri, industri eller en helt anden branche, så finder du det hos tgkshop.dk.

Når du skal have fat i nyt arbejdstøj, er det særdeles vigtigt at komforten er i orden. Det skal være tøj som sidder godt på kroppen, samtidig med at du kan holde varmen og bevæge dig i det, uden at der er noget der sidder forkert eller strammer på forkerte steder.

Hos tgkshop.dk finder du et altid stort og varieret sortiment af godt arbejdstøj fra kendte mærker, som Kansas/Fristad, Snickers, Mascot, JBS, HKSDK, Dunlop, Tretorn, Brynje, Confra, Jalas og Sika. Meget af tøjet som du kan finde hos Trægården Kås er tøj som er udviklet til at blive brugt. Det vil sige at du på meget af det praktiske arbejdstøj, kan finde ekstra forstærkninger på både albuer og knæ. Ligeledes finder du også på mange bukser ekstra praktiske lommer, hvori der er god plads til dit arbejdsgrej.

Klik ind på tgkshop.dk og find dit nye arbejdstøj allerede nu. Her er du garanteret en god service og et altid stort udvalg af arbejdstøj, som er fremstillet i en høj kvalitet. Det gælder for både det store udvalg af sikkerhedssko og støvler, men også udvalget af bukser, overalls, regntøj og jakker.