Når du står op, styrker du din sundhed, det gælder uanset hvor du står – og ikke mindst på dit job. Har du lang arbejdsdag på 8 timer, og sidder du foran skærmen langt det meste af tiden, så ender din arbejdsstilling meget nemt med at blive statist, og det er ikke godt for kroppen. 

 

Et godt redskab på kontoret er et hæve sænkebord, som giver dig god mulighed for at arbejde koncentreret, både når du sidder, men også når du står op. Hæve sænkebordet kan også justeres når du sidder ned, så det altid passer til den der sidder. Ved at bruge et hæve sænkebord, bliver din krop automatisk aktiveret i løbet af dagen. Det giver både energi til hjernen, men hjælper dig samtidig med ikke at have en statisk siddestilling, i løbet af din lange arbejdsdag foran computeren. 

 

Hvad er prisen på et hæve sænkebord?

Er du på udkig efter et nyt bord til kontoret, så kan du lige så godt se efter et hæve sænkebord til at starte med. Prisen på bordet afhænger meget, og afhænger selvfølgelig også af bordets materiale og størrelse. Hos kontorlige.nu, kan du finde mange forskellige hæve sænkeborde, endda også i forskellige farver. 

 

Fælles for de mange borde er, at de alle er produceret i Danmark, og har en kerne af robust MDF. Mangler du et nyt bord til kontoret, og vil du gerne have et, der giver dig en ergonomisk god arbejdsstilling, så er et hæve sænkebord et oplagt valg.