Er daglig træning og en sund kost en vigtig del af din hverdag, så er du måske også godt klar over hvor vigtigt proteiner er. Gode proteiner er vigtige, hvis du vil øge og vedligeholde din muskelmasse. Her kan de smarte proteinbarer  fra LinusPro være særligt gode, blandt andet fordi at de er nemme at have med i tasken.

I LinusPro store udvalg kan du vælge mellem 2 forskellige slags proteinbarer. En almindelig variant for eksempel Crunchy Caramel, Banana & Dark Chocolate og Hindbær & mørk chokolade, samt to økologiske varianter peanuts med nødder, dadler, honning, kakao, gojibær, aronia saft og havtorn og en variant som indeholder hindbær med nødder, hørfrø, gojibær, aronia saft og havtorn.

Begge økologiske varianter vejer 55 g og har et mindre proteinindhold end de almindelige nemlig et proteinindhold på 21%.

 

Proteinbarer fra LinusPro

En almindelig proteinbar fra LinusPro vejer blot 55g, hvilket betyder at den er nem at have med når du er på farten. I alt indeholder den 24 g protein, hvilket blandt andet kommer fra valleprotein, isolat og valleproteinkoncentrat.

Fælles for alle de forskellige proteinbarer som du kan finde hos LinusPro, er at de indeholder dansk kvalitetsprotein og alle bliver fremstillet i Danmark. Er du vegetar eller veganer kan du i LinusPros store sortiment også finde vegansk proteinpulver, som modsat de almindelige proteinbarer ikke indeholder animalske råvarer.

Hos LinusPro er der et højt fokus på den gode kvalitet og de gode råvarer, hvilket betyder at alle de proteinbarer som du finder i det store udvalg ikke hører til i den billige ende.