Rejsningsproblemer kan for nogle være et stort problem, som kan fylde meget, både for ham men også for partneren. Heldigvis er der god hjælp at hente for mænd med rejsningsbesvær hos Rejsningsbesvær.dk.

Der kan være mange årsager til rejsningsbesvær, og ofte er årsagen meget individuel. Hos Rejsningsbesvær.dk kan du gennem et nøje tilrettelagt behandlingsforløb, få en afklaring på hvad årsagen til rejsningsproblemer er i dit tilfælde.

Behandling af rejsningsproblemer

Skal du i et behandlingsforløb, kan selve behandlingen af problemet bestå i en chokbølgebehandling på penis og mellemkød. Gennem forløbet vil du få en vejledning til, hvad du selv kan gøre for at bibeholde evnen, som nu gerne skulle være tilbage. Ligeledes vil du undervejs i behandlingsforløbet, få en kyndig information, som består i at vide hvilke faktorer der kan spille en afgørende rolle, når det handler om evnen til erektion.

Hos rejsningsbesvær.dk finder du Christine Pontoppidan, som med mere end 29 års erfaring som praktiserende kiropraktor i Århus, har en stor viden, når det handler om fysiske problemer og skavanker. Christine beskæftiger sig i behandling med shockwave terapi, ligesom hun også beskæftiger sig med de rent fysiske og psykiske problemstillinger, når det handler om mænd med rejsningsproblemer.

Ca. 50% af alle mænd i 50érne, har problemer, når det handler om potens. Mange lider af denne nærmest folkesygdom, som i nogle tilfælde kan behandles med potensfremmende piller, medicinsk behandling eller shockwave behandling.

Har du problemer med rejsning så besøg rejsningsproblemer.dk. Du kan også skrive en mail eller ringe på 27 28 20 20, hvis du har brug for at vide mere angående rejsningsproblemer.