Åreknuder er for langt de fleste mennesker en uønsket tilstand som, når først de er dukket på, er svære at komme af med igen. Åreknuder er en årebetændelse i benene og mærkes i langt de fleste tilfælde oftest, når du vågner om morgenen.

Har du en årebetændelse i dit ben, vil der ofte opstå smerter, måske en tyngende fornemmelse i benet, men der kan også opstå væskeansamlinger som du oftest vil kunne se omkring dine ankler.

Har du fået en åreknude i benet, vil åreknuden udvikle sig over tid, og desværre kun vokse sig større end den allerede er. Nogle patienter med åreknuder, vil også kunne udvikle vand i benene og i værste fald eksem.

 

Kender du 5% reglen?

Åreknuder er for mange ikke en betændelsestilstand, der bare lige går over igen. Omfattende undersøgelser viser nemlig at omkring 5%, af de patienter som oplever åreknuder, endda også udvikler forskellige komplikationer i forbindelse med deres åreknuder.

 

Få en professionel behandling

Når først en åreknude er i udvikling, er der ikke så meget andet at gøre, end at få den behandlet. Hos Varix.dk åreknudeklinik, kan du få den rette behandling af dine åreknuder, helt uden ardannelse efterfølgende.

På klinikken finder du speciallæge i karkirurgi og almen kirurgi Lars H. Rasmussen, som gennem mange års erfaring med behandling af åreknuder, har behandlet et utal af patienter som lider af åreknuder i benene.

Vælger du en behandling på klinikken Varix.dk kan du forvente en behandlingstid på under en time, og der er ingen grund til sygemelding efterfølgende.