Er det blevet tid til at se sig om efter et par nye fede skatersko, så bør du tage et kig i The Boss Shop store udvalg. At få et par nye fede skatersko til når du skal brillere på skateboardramperne er guld værd, og særligt hvis de også sidder helt perfekt på foden.

Hos The Boss Shop finder du et stort udvalg af fede skatersko til både børn og voksne. Det er mærker såsom Emerica, Lakai, Huf, Adidas, DC og mange andre. Uanset hvilken en stil du er på udkig efter, så finder du et stort udvalg af sko som egner sig godt til skating, fede sneakers som passer godt til et par slidte jeans og sko som passer godt til en hyggelig afslapningsdag.

Skater sko til både store og små

Hos The Boss Shop finder du ikke kun fede skater sko til voksne. Har du et barn i familien som også godt kan lide den afslappede livsstil, findes der også sko i børnestørrelser. Det betyder at i nemt kan matche hinanden når I skal ud på ramperne sammen.

Alle skostørrelser hos The Boss Shop er angivet i US størrelse, så hvis du skal bestille et par, er det en god ide at være opmærksom, hvis du skal være sikker på at få fat i den rigtige størrelse. Heldigvis er der god hjælp at hente hos The Boss Shop, for i deres størrelsesguide som du finder på siden, kan du nemt finde frem til den størrelse som passer, enten til dig selv eller junior.