Hvis du gerne vil gro dit hår sundt og langt, er det vigtigt, at du tænker over flere forskellige ting. Du kan nemlig påvirke dit hår på flere måder, der alle kan være med til at hjælpe dit hår med at forblive sundt og lækkert.

Tænk over hvad du spiser

Først og fremmest er det en fordel, at du tænker over, hvad du putter i munden. Selvom at det måske virker mærkeligt, så kan du være med til at styrke dit hår indefra ud fra, hvad du spiser. Rent faktisk hjælper det med at gøre dit hår stærkere og sundere.

Helt generelt er det alfa og omega, at du spiser en fiberholdig kost. Det er en god blanding af alt lige fra grøntsager til kød, frugt og fuldkornsprodukter. Udover at dette er med til at styrke og pleje dit hår, er sådan en kost også god for både dit velvære og din krop.

Supplér med diverse kosttilskud

Hvis du mangler forskellige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, vil du ofte opleve, at det har en indvirkning på dit hår. I sådan et tilfælde kan du overveje at supplere din normale kost med kosttilskud. 

Ønsker du vitaminer og mineraler, der virkelig gør noget godt for dit hår, er det en fordel at vælge kosttilskud med A-, B-, C-, og E-vitamin, jern, calcium, zink, magnesium og omega 3-fedtstyrer.

Vælg gode hårprodukter

Sidst men ikke mindst er det også vigtigt at vælge hårprodukter i en høj kvalitet. Du kan eventuelt tage et kig på produkter fra Maria Nila.