At skulle besøge sit lokale træningscenter burde være en opgave, der ikke krævede den store hjerneaktivitet, men alligevel er der en masse ting, man skal have med i tasken for, at dagens træning bliver fuldendt på den helt perfekte måde.

Til selve træningen

Til selve træningen kræver det selvfølgelig, at du er godt klædt på. Her er ordentligt træningstøj en forudsætning. Men det er det rigtige undertøj også. Man skal have noget, som huden kan ånde i samtidig med, at det har elastik nok til ikke at hindre dig i din træning.

For de flestes vedkommende kræver det også en fuldt opladt mobil, så man kan notere sig sine træningsresultater og høre musik undervejs. Men husk også rigeligt at drikke – om det er energidrik eller vand er et spørgsmål og præference.

Til sidst bør alle have et håndklæde med, som man kan lægge på de forskellige maskiner. Det er det mest hensigtsmæssige overfor de andre gæster.

Til badet

Offentlige bade, som de der er i træningscenteret, er ikke hygiejniske som en operationsstue. Sørg derfor for at have et par badetøfler med, så du ikke slæber fodsvamp med hjem, efter træningen.

Desuden er sæben i centrene den billigste af slagsen, og gør som regel hverken noget godt for hår eller hud. Her kan man anskaffe sig sæbe i rejsestørrelse, der lige passer i tasken. Husk også håndklæde.

Efter træningen

Når træningen er overstået, er det restoration, man bør have for øje. Her hjælper en god proteinshake til at få musklerne på ret spor igen, da de råber efter nye byggesten.

Har man overskuddet med sig, bør man også medbringe en mini massagepistol til lige at få rystet musklerne igennem. Det burde tage den værste smerte, og kan være afgørende for din gangart.