Selvom temperaturen stiger om sommeren, så har du som regel brug for en eller to sommerjakker i din garderobe. Det danske vejr svinger en del, så mens det er yderst varmt nogle dage, er det koldere andre dage.

Derudover kan sommeraftenerne også være en smule kølige uden en sommerjakke. Herunder finder du fem sommerjakker, du bør have i din garderobe til de køligere sommerdage og aftener.

1. Bomberjakke

En bomberjakke er perfekt til et afslappet og smart look. Desuden kan en bomberjakke tilføje et stilfuldt præg til ethvert sommeroutfit. Den kan sagtens sættes sammen med alt lige fra nederdele til shorts.

2. Tynd trenchcoat

Trenchcoats er ikke kun til de køligere årstider. En tynd trenchcoat er også perfekt til sommer. Sådan en jakke er yderst stilren og kan virkelig se smart ud med bare ben og et par lækre støvler eller lignende.

3. Denimjakke

Den mest praktiske sommerjakke på denne liste er en denimjakke. Denimjakker er et absolut must-have til sommer. Du kan bære en denimjakke på et utal af måder. Den ser smart ud både med nederdele, denimshorts, stofshort, kjoler m.m.

4. Blazer

Blazere er nøglen til at få afslappede sommeroutfits til at se mere elegante ud. En rigtig god kombination er en elegant hvid eller sort blazer sammensat med en fin sommerkjole samt et par behagelige højhælede sandaler.

5. Tynd og let regnfrakke

Hvis du bor i Danmark, ved du, at det sagtens kan regne om sommeren. Skal du udenfor, mens det regner, kan du sagtens se smart ud på samme tid. Du bør bare investere i en tynd og let regnfrakke, som du sagtens kan bruge selv, når det er varmt udenfor.